Det finnes mange berømte talere i verden med fokus på motivasjon og inspirasjon. Disse menneskene lever for å inspirere andre rundt om i hele verden til å forandre seg og bli den beste utgaven av seg selv. Noen velger også å være synlige og tale for store menneskemengder for å frigjøre mennesker eller starte kriger. Hvem er de og hvem er de mest berømte?

I denne listen kommer jeg til å ta for meg en del av de aller mest innflytelsesrike talerne i verden:

  • 1. DOKTOR WAYNE DYER

Selv om han ble født i fattigdom så klarte han å bane seg vei til toppen og skapte seg et

drømmeliv. Bøkene som han gav ut hadde temaer som omhandlet hvordan man skal klare å endre tankene sine, bli kvitt unnskyldninger og lage seg gode intensjoner og mål for livet. De siste årene han levde var han veldig oppslukt av buddhismens lære og det å leve så enkelt som mulig. Det førte til at han gav vekk mesteparten av eiendelene sine til fattige mennesker.

  • 2. TIM ROBBINS

Amerikansk forfatter, coach og entrepenør som blant annet er blitt kjent gjennom sine seminarer og for boken “Awaken the giant within”. Rundt regnet 4 millioner mennesker har rukket å bli inspirert av ham på seminarene han holder i hele verden. Robbins sine selskaper genererer omtrent 5 millioner kroner i salg i året. Han gir også mye av inntekten sin til organsisasjoner som “Feeding america” og nå også til å finansiere mat til utviklingsland.

  • 3. LOUISE HAY

Louise Hay er en amerikansk taler med fokus på inspirasjon og motivasjon. Hun er veldig berømt og har skrevet flere bøker til selvhjelp hvorav den mest kjente “You can heal your life”. Hay lærte at man kunne hele sin kropp og sitt liv ved å endre negative tankemønstre. Hun fikk kreft tidlig i livet men ønsket ikke tradisjonell medisin, istedenfor begynte hun et nytt og radikalt regime som bestod av tilgivelse, rett næring til kroppen og med denne metoden ble hun kvitt kreften og ble frisk og sunn igjen. Bøkene hennes er solgt i over 40 millioner eksemplarer.